Sometimes i wonder

.για τα συναισθήματα των αγαπημένων προσώπων των φίλων μου στα social media όταν οι δευτεροι ποστάρουν φωτογραφίες με διαφορα σημεία του σώματος του σε sexy πόζες ή τις άθλιες φασιστικές τους ιδέες!
Φαντάσου πως ο αδελφός/ή σου μπορεί να κάνει scrolling και να πέσει πάνω στον κώλο σου και υποσεινηδητα φυσικά να διεργεθεί καθώς παράλληλα αντιλαμβάνεται BAM ότι είσαι εσύ !
Ή η θείος σου που πολέμησει τους Γερμανόφασισταρους και τώρα εσύ είσαι ελευθερος (βλήμα! ε βλήμα) να πέφτει μούρη με μούρη με τα φασιστικά Post σου !
Ή παλιομαλακισμένο η μικρασιάτισα θεία-γιαγιά που σου φτιάχνει εκείνα τα υπέροχα σουτζουκάκια ε? ξέρεις ποια λέω.. να διαβάζει τα ρατσιστικά σου σχόλια για τους πρόσφυγες !
Η τη μάνα σου ρε ...που σε άφηνε στην αδελφή του μπαμπά σου που ποτέ η γλυκούλα δεν παντρεύτηκε και έχει τόση αγάπη να δώσει να σε κρατάει τα καλοκαίρια που η μάνα σου λιώνει το κορμί της στη δουλειά και στο σπίτι και στο μαγείρεμα και να σε πηγαινοφέρνει στα κλαμπ και στις θάλασσες και στις πλατείες και μετά να σε βάζει για ύπνο και να ξαναπηγαίνει δουλειά γιατί ο μαλάκας ο πατέρας σου αφού την πλάκωσε στο ξύλο και εσένα μαζί την παράτησε μόνη με 3 παιδιά και δεν στέλνει φράγκο να διαβάζει τις ΣΕΞΙΣΤΙΚΕΣ σου μαλακίες παλιο απόβρασμα της κοινωνίας.
Ή όλους αυτούς τους συμμαθητές του μπαμπά σου που εναντιώθηκαν με ψυχή και σώμα στη χούντα και τώρα εσύ το Παπαδόπουλος που ξέρεις να ναι τα μπισκότα να σε βλέπουν να βρίζεις την αριστερά.

Τα βαθιά μου συλληπητήρια σε όλους αυτές τις μέρες και στον Σπύρο και την Αγγελική.

Comments